10 motive să alegi ELECTRO & CONSTRUCT S.R.L. pentru sisteme fotovoltaice în Buzău, inclusiv montaj și punene în funcțiune
Fotovoltaice

10 motive să alegi ELECTRO & CONSTRUCT S.R.L. pentru sisteme fotovoltaice în Buzău, inclusiv montaj și punene în funcțiune

Dacă ești în căutarea unei soluții eficiente și eco-friendly pentru producția de energie electrică în Buzău, sistemul fotovoltaic oferit de ELECTRO & CONSTRUCT S.R.L. este alegerea potrivită. Cu o experiență deosebită în domeniul energiei solare, punem la dispoziție clienților noștri un pachet complet de servicii pentru a beneficia de toate avantajele sistemelor fotovoltaice. Iată 10 motive pentru care ar trebui să alegi ELECTRO & CONSTRUCT S.R.L. pentru procurarea, transportul, montarea și punerea în funcțiune a sistemelor fotovoltaice în Buzău:

 1. Calitate superioară: Ne concentrăm pe calitatea superioară în toate aspectele. De la selecția riguroasă a echipamentelor și panourilor solare până la serviciile noastre, vrem să oferim soluții care să dureze și să performeze optim.
 2. Experiență solidă: Cu o experiență semnificativă în domeniul sistemelor fotovoltaice, ELECTRO & CONSTRUCT S.R.L. are cunoștințele și resursele necesare pentru a oferi servicii de cea mai înaltă calitate.
 3. Sisteme monofazate și trifazate: Indiferent de cerințele tale, oferim atât sisteme monofazate, cât și trifazate, pentru a răspunde nevoilor tale specifice de energie electrică.
 4. Transport și montaj profesional: Echipa noastră de experți oferă servicii complete, inclusiv transportul și montajul sistemelor fotovoltaice. Cu ELECTRO & CONSTRUCT S.R.L., te poți baza pe instalarea corectă și profesională a panourilor fotovoltaice.
 5. Asistență în obținerea buletinului PRAM: În calitate de prosumator de energie electrică, este important să obții Buletinul PRAM (Producător de Energie din Surse Regenerabile, Altele Decât Hidrocarburi). Echipa noastră te poate ghida și asista în procesul de obținere a acestui document crucial.
 6. Întocmirea dosarului de prosumator: Procesul de a deveni un prosumator implică întocmirea unui dosar și depunerea lui la operatorul de rețea. ELECTRO & CONSTRUCT S.R.L. se ocupă de întocmirea dosarului și îl depune cu confirmare în maxim 5 zile lucrătoare.
 7. Garantie extinsă pentru echipamente: Compania noastră oferă garanții extinse pentru echipamentele utilizate. Panourile monocristaline beneficiază de o garanție de 12 ani, în timp ce invertorul are o garanție de 5 ani.
 8. Preturi atractive: ELECTRO & CONSTRUCT S.R.L. oferă prețuri competitive pentru sistemele fotovoltaice. Prețurile noastre sunt exprimate în lei și includ TVA (5% pentru persoane fizice), asigurând transparență și claritate. Ne găsești în lista de instalatori validați al programului Casa Verde AFM.
 9. Valabilitatea ofertei: Avem în vedere necesitățile clienților noștri, iar oferta noastră este valabilă pentru 30 de zile calendaristice. Acest lucru îți oferă timpul necesar pentru a lua o decizie informată.
 10. Posibilitate de achitare în rate: Pentru proiectele cu puteri mai mari de 4 kW, oferim opțiunea de achitare în rate a contribuției proprii. Acest lucru face ca trecerea la energie solară să fie mai accesibilă ca niciodată.

Cu ELECTRO & CONSTRUCT S.R.L., vei beneficia de o experiență solidă, soluții personalizate și servicii complete pentru sisteme fotovoltaice în Buzău. Alegându-ne, vei avea siguranța unui sistem de panouri fotovoltaice de înaltă calitate și a unei echipe dedicate care te susține pe întreg parcursul proiectului. Contactează-ne astăzi pentru a începe!

Nici un comentariu

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 - Înapoi Sus
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.
Detalii Am înțeles